Şehrin ışıkları

Zorluklarla geçirdiğimiz 2011 artık geride kalmak üzere.Terör saldırıları , Van'da ki yaşanan deprem nedeniyle üzücü bir yıl olduğunu söyleyebilirim kendi adıma.Astrologlara göre 2012 bir çok burç için güzel ve olumlu geçeceğine işaret ediyor, yalmız birde şu merkürün geri hareketi yokmu, her olumsuzluğu buna bağlar olduk.2012 nin tüm insanlık için iyi bir yıl olmasını şimdiden diliyorum.

Kış günlerinin uzun karanlık günlerinde özellikle yılbaşı öncesi İstanbul'un belirli  cadde ve sokaklarında adeta görsel bir şölen sunar.İstanbul adeta "güzel bir kadın" gibi yılbaşı için en güzel kıyafetine bürünmüştür.Özellikle Nişantaşı,Maçka,Beyoğlu ışıltısıyla cezbeder.Avm lerde boş durmaz hepsi farklı farklı yılbaşı süslemeleri yaparlar , fakat sokak ve caddelerde ki kadar etkileyici değildir bana göre.Aşağıda çektiğim görüntüleri izlediğinizde hak vereceksiniz bana.


Nişantaşı; özellikle yılbaşının en gözde mekanı durumunda.


Atiye sokak, Nişantaşı'nın parlayan yıldızı, yılbaşı için özel olarak hazırlanan ışıklandırmasıyla konuklarını ağırlayacak.


Nişantaşı


Nişantaşı


Nişantaşı


Nişantaşı


Nişantaşı


Nişantaşı


Akaretler


Beyoğlu


İstiklal caddesi bu yılda geçen senenin ışıklandırması yerinde duruyor, seneye umarım daha farklı olur..


Demirören avm, gündüz ucube gibi görünürken, gece ışıklandırmasıyla daha estetik bir görünüme kavuşmuş..


Taksim meydanı ışıklarla donatıldı, tılbaşı kutlamalarında bu sene umarım sinirlerimizi geren o çirkin görüntüler yaşanmaz..


Yorumlar

Popüler Yayınlar